вторник, 4 октомври 2016 г.

Кокоски с бял шоколад


Продукти:

Кокосови стърготини - 100 г
Маскарпоне (или друго меко сирене) - 100 г
Мед - 60 г
Разтопено масло - 30 г
Ром - 10 мл
Настърган бял шоколад - 60 г

Цветни кокосови стърготини за поръсване

Начин на приготвяне:

1.Всички описани продукти се разбъркват добре и от ароматната смес се оформят малки топчета. Те се овалват в цветни стърготини и се поставят в хладилника, за да се втвърдят.


2.Другият вариант е кокосовата смес да се нанесе върху бисквити с правоъгълна форма. За да станат по-атрактивни, единият край на кокоските може да се потопи в разтопен шоколад.





Няма коментари:

Публикуване на коментар